Raül Romeva publica la novel·la 'Pont de cendra'

La tercera novel·la del santcugatenc relata una història d'amor, guerra i identitat amb la guerra de Bòsnia de rerefons

La tercera novel·la de Raül Romeva ja es pot trobar a les llibreries d'arreu de Catalunya. Pont de cendra és la proposta de l'autor santcugatenc que publica l'editorial Amsterdam. Una història que s'emmarca en la guerra de Bòsnia.

 

A través del dietari de la Dragana, una nena de 10 anys que viu a Bòsnia en plena guerra, coneixerem la tràgica història del seu germà un dels "amants de Sarajevo", una parella d'enamorats que lluita contra els horrors de la guerra i la intolerància de la religió per donar vida al seu amor. El seu destí tràgic va donar la volta al món.

 

La jove Dragana ens narra amb ulls de nena i en el seu dietari la cruesa del conflicte bèl·lic, tal i com al seu dia ho van fer Anna Franck o El diari de Zlata. La seva història traspassa el temps i l'espai i confluirà de manera sorprenent amb la Natza i el seu viatge al mític volcà de la novel·la Viatge al centre de la terra de Jules Verne.

 

Raül Romeva i Rueda és Doctor en Relacions Internacionals, llicenciat en Ciències Econòmiques, investigador sobre Pau i Desarmament i va ser diputat al Parlament Europeu entre 2004 i 2009. En l’àmbit de l’escriptura ha treballat l’assaig, la poesia i la novel·la. Pont de cendra és la seva tercera incursió en el món de la ficció, després de Sayonara sushi i Retorn a Shambhala.

Portada del llibre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem