Un recorregut a la història de la música en el 30è aniversari de l'Orquestra Simfònica

L'entitat va celebrar el Concert del 30è Aniversari en un acte on es va nomenar a l'alcaldessa Mireia Ingla com a presidenta d'honor de l'Orquestra Simfònica

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat va realitzar, el divendres 27 de novembre, el Concert del 30è Aniversari, un concert on l'entitat santcugatenca va fer un recorregut per la història de la música en la temporada que l'Orquestra Simfònica celebra 30 anys.

Amb això, el concert va comptar amb un repertori amb l'evolució de la música, iniciant des del 1.600 fins avui, passant, doncs, per la música barroca (1600-1750), la música clàssica (1750-1800), el romanticisme (segle XIX), la música del segle XX i la de l'actual segle XXI. 

A més, durant el concert, Flora Puntós, presidenta de la Fundació Privada Música i de Cambra i de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, va entregar uns gravats, de l'artista santcugatenc Adolf Priante, a Gerald Fannon, director artístic del Teatre-Auditori. D'altra banda, l'alcaldessa Mireia Ingla va ser reconeguda com a presidenta d'honor de l'entitat.

IMG 20201128 WA0003

Mireia Ingla, nova presidenta honorífica de l'Oquestra Simfònica de Sant Cugat. FOTO: Cedida


Per a Ingla: "L'Orquestra Simfònica porta el nom de la nostra ciutat per allà on passa i contribueix a fomentar el sentiment de pertinença de Sant Cugat. A més, combina la vessant professional amb la vinculació familiar. Felicitar l'entitat pel compromís i esforç que han hagut de fer per adaptar-se a la pandèmia".

Finalment, l'acte va tancar amb l'estrena de Carpe Diem del compositor català Salvador Brotons, una peça en la qual van participar el Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Aglepta per commemorar el 30è aniversari de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.

IMG 7649

Josep Ferré, director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, dirigint el concert. FOTO: Laura Grau

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem