S’obre convocatòria per participar en una nova edició del Festival Trona a Sant Cugat

El certament musical se celebrarà el dia de Sant Medir i tindrà lloc, a falta de la confirmació de l’Ajuntament, als jardins de darrere el Monestir

Ja és oberta la convocatòria per a tota la gent que vulgui participar al Festival Trona, que se celebrarà per Sant Medir, el dissabte, 5 de març, de 19 hores a una de la matinada.

Un certamen musical organitzat per Dissidència Sónica en un festival està previst que tingui lloc als jardins de just darrere el Monastir, tot i que està encara per confirmar per part de l’Ajuntament.

La principal novetat d’aquest any és que, en aquesta ocasió, tota la producció del Trona anirà a càrrec dels alumnes del Taller de Gestió Comunitària de la Música i el So, queque s'està fent a Cal Temerari.

No obstant això, Dissidència Sònica, com en edicions anteriors, seguirà amb la seva línia d’apostar pel petit format amb poc volum pel festival anual, que està orientat a recuperar l’espai públic i les festes populars per a la gent, en el cas d’aquest any: la festa de Sant Medir.

Els organitzadors convoquen “tothom que hi vulgui participar sense fer diferències d’estil, edat o condició”. Com en altres edicions, s’anima a participar-hi a "gent de tot tipus"; “gent que vulgui tocar en directe”, “gent que vulgui venir a escoltar música en directe” i “gent que vulgui passar-ho bé”, tot afegint que “si veniu a fer les tres coses, millor”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem