Sant Cugat acollirà un espectacle de elPetit, el festival dedicat a la primera infància

De l'11 al 26 de novembre el Festival passarà per 13 ciutats, una d'elles Sant Cugat, i comptarà amb més d'un centenar de funcions en total

El Festival Internacional d'Arts per la Primera Infància, elPetit, farà parada a Sant Cugat amb un espectacle dedicat a la primera infància. El Teatre Auditori serà un dels 29 espais repartits entre 13 ciutats d'Espanya on es farà el Festival, que se celebrarà de l'11 al 26 de novembre.

La 18a edició del festival es manté fidel a l'essència d'elPetit amb una àmplia programació composta per 16 espectacles i 9 tallers que sumaran unes 120 funcions en total. Sota l'eslògan "elPetit, on la imaginació emprèn el vol" el festival es caracteritza per les experiències immersives i innovadores que componen el programa.

Concretament a l'Teatre-Auditori, es podrà assistir a l'espectacle Paisatges de la companyia Creamoviment, una experiència artística ballada per explorar i investigar amb el cos a través del joc. El diumenge 26 es faran tres passis: a les 15:30 h, a les 17 h i a les 18:30 h i el dilluns 27, dimarts 28 i dimecres 29 es faran dos passis escolars: a les 9 h i a les 11 h.

Festival elPetit


Companyies de 7 països diferents arriben a elPetit per oferir espectacles contemporanis nacionals i internacionals dirigits a infants d'entre 0 i 5 anys per aproximar l'art i la cultura als més menuts. El festival va néixer l'any 2005 a laSala de Sabadell precisament amb l'objectiu de crear el primer festival internacional del país dedicat exclusivament a les arts per a la primera infància. Divuit anys després continua sent un lloc de trobada on els més petits poden descobrir el món que els envolta a través del joc, els sentits i la imaginació.

A poc a poc, a la seu inicial del Festival, laSala de Sabadell, s'hi han anat sumant espais escènics de diferents ciutats del territori fins a arribar a comptar amb 29 ubicacions repartides entre 13 ciutats: Sabadell, Barcelona, Sant Cugat, Sant Quirze del Vallès, Igualada, Lleida, Olot, Benicàssim, Viladecans, Granollers, Sant Esteve de Sesrovires, Madrid i Sant Llorenç des Cardassar.

Espai de recerca

A més, elPetit també és un espai de recerca obert a artistes i professionals del sector de la cultura, l'educació, l'acció social i la salut amb el VIII Encontre Internacional d'Arts per a la (Primera) Infància. A la trobada, que serà el 17 i 18 de novembre, es faran conferències de perfils de referència del sector, debats i tallers per abordar la situació actual i futura de les arts en la primera infància.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem