Sant Cugat acull el primer festival de disseny per a joves

Creatus Dominus se celebrarà a la Casa de Cultura del 2 al 4 d'octubre d'aquest any

The Creative Riot, integrat per Cristina Busquets i Gal·la Termes, juntament amb l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat, organitzen els dies 2, 3 i 4 d'octubre el primer festival de disseny adreçat als joves. Sota el nom de Creatus Dominus, el festival pretén mostrar als joves el nou món que tenen davant i motivar-los per a què facin realitat els projectes que tenen al cap.

Adreçat a joves estudiants de disseny, o que acaben de finalitzar, Cristina Busquets explica que "les temàtiques tractades i els tallers estaran adreçats a ajudar els estudiants de disseny alhora de dedicar-se a aquest món". Una idea que va sorgir a partir de voler fer una fira d'idees al pati de l'Escola d'Art de la ciutat i que ha crescut fins esdevenir un festival de tres.

El festival se celebrarà a la Casa de Cultura de Sant Cugat, és gratuït, i constarà de 5 conferències, 3 workshops, 1 PechaKucha, speed-dating (revisió de portfolis), 1 mercat d’idees i 3 converses (taules rodones) i una exposició de Projectes Finals.

Tot això anirà conduït per joves professionals del sector. Mitjançant les seves experiències, pretenem que ens aportin una visió complementaria a les que fins a dia d’avui hem pogut gaudir.

Per participar-hi cal inscripció prèvia gratuïta, oberta des de dilluns.

 
Comentaris

Destaquem