Sant Cugat acull la 30a Diada de la Puntaire de Catalunya

Més de 1.500 puntaires es reuniran diumenge, 14 de maig, al passeig d'Antoni Gaudí

Sant Cugat acollirà, aquest diumenge 14 de maig, la 30a Diada de la Puntaire de Catalunya. Una cita que acollirà més 1.500 puntaires vingudes de Catalunya, València, les Illes Balears i el sud de França, al passeig d'Antoni Gaudí. 

La trobada començarà entre les 9.00 h i les 10.00 h del matí, amb la recepció de participants i s'allargarà fins a les 15.00 h. Per a totes aquelles persones que vagin amb Ferrocarrils de la Generalitat, hi haurà un servei d'autobús gratuït entre l'estació i el passeig d'Antoni Gaudí.

A les 12.00 h, tindrà lloc l'acte institucional per passar el relleu al municipi de l'Arboç, que acollirà la trobada del 2018. I, finalment, a les 12.30 hi haurà el concert a càrrec de 'A l'Aire', un grup que aproximarà als assistents a la cançó d'arrel tradicional. Durant tota la jornada, a més, a la plaça de Gabriel Ferrater, hi haurà Foodtrucks i música.

La 30a Diada de la Puntaire l'organitza l'Associació Catalana de Puntaires (ACP), amb la col·laboració del Centro Castellano Manchego i les puntaires de la Unió de Sant Cugat. En aquest cas, la presidenta de l'ACP, Rosa Maria Provencio, ha volgut donar les "gràcies a la tenacitat de les puntaires locals, perquè sense la tenacitat del Centro Castellano Manchego, no s'hagués pogut fer aquesta diada a Sant Cugat".

Per la seva banda, Lupe Galán, en representació de les puntaires del Centro Castellano Manchego, ha volgut destacar que "ens agradaria que amb aquesta diada hi ha gent jove que comenci a agradar-li i s'animi a fer de puntaire, per tal que aquest art perduri". 

Durant la cita es podran veure els diversos treballs de les puntaires FOTO: Localpres

 
Comentaris

Destaquem