Sant Cugat, al Segon Campionat Mundial d’Idees

El campionat es farà aquest divendres, 22 d’abril, en motiu del Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació

Sant Cugat participarà per segon cop en el 2n Campionat d’Idees que es celebra anualment en el marc del Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació. L’activitat tindrà lloc el divendres 22 d’abril a l’edifici ESADECreapolis i al Parc Ramon Barnils.

L’Ajuntament ha decidit que la ciutat participi en aquest repte en què competiran fins a 7 països i 20 ciutats diferents per generar idees en un brainstorming global sobre temes que preocupen la societat. En el cas local, el lema és “Sant Cugat Respira Bé” i es divideix en tres àrees: les empreses, les escoles i el carrer.

L’activitat a l’ESADECreapolis començarà a les 9.30 hores amb unes tècniques creatives per començar a respirar bé. Entre les 10 i les 12 hores es donaran una sèrie d’idees per aconseguir que els resultats facin que les persones respirin bé a l’empresa. A partir de llavors, al Parc Ramon Barnils es farà una festa creativa d’aportació d’idees generals. Mentrestant, es duran a terme unes activitats paral·leles relacionades amb l’esport, la vida saludable, l’eficiència energètica, el respecte al medi ambient i la mobilitat. 

Als dos llocs es treballarà en 5 blocs temàtics i hi haurà una breu presentació d’empreses, persones i temàtiques rellevants. La regidora de Comunicació i Innovació, Joana Barbany, i Concepció Curet, directora de GlobalMed, han assegurat que les activitats previstes en aquesta jornada volen convidar a la reflexió per a la cerca creativa de solucions a diferents aspectes de la nostra societat.

Més sobre el Campionat Mundial d’Idees

El Campionat Mundial d’Idees a Sant Cugat és una iniciativa de l’Ajuntament i l’empresa GlobalMed, compta amb el suport de Sant Cugat Empresarial, EsadeCreapolis, el teixit empresarial, emprenedor i educatiu de Sant Cugat i es fa aquest any amb el patrocini de Valoriza.

La participació és oberta a la ciutadania i és una activitat gratuïta, i cal inscriure-s’hi prèviament a través d'internet.

 
Comentaris

Destaquem