Sant Cugat celebra el 41è Aplec de la Sardana

50 sardanes, de 50 compositors, són les que sonaran aquest 12 d'octubre a la plaça d'Octavià

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat celebra aquest dimecres, 12 d'octubre, el 41è Aplec de la Sardana a la ciutat. Un aplec que s'havia de celebrar el 25 de setembre però que es va ajornar per la previsió de pluja.

En aquesta edició, l'aposta és per 50 sardanes de 50 compositors que, durant tota la jornada, sonaran a la plaça d'Octavià. En cas de pluja, l'Aplec es traslladarà al Pavelló 2 de la Rambla del Celler.

L'activitat començarà a les 10 hores, i el torn del matí s'allargarà fins a les 14 hores. A la tarda tornaran a plaça a les 16 hores, i està previst que duri fins a les 20 o les 20.30 hores. En total 25 sardanes a cada torn, amb peces com "Ninalba", de Jesús Ventura i Barnet, "Sant Cugat del Vallès", de Pepita Llunell i Sanahuja, "Migjorn", de Manuel Oltra i Ferrer, o "Estiu a Palamós", d'Antoni Mas Bou.

Com cada any, són quatre les cobles que participen en l'aplec, i s'alternen en l'execució de les peces per fer que hi hagi sardanes tot el dia. D'aquesta manera, hi participen la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, la Cobla Jovenívola de Sabadell, la Cobla Principal del Llobregat i la Cobla Mediterrània.

 
Comentaris

Destaquem