Sant Cugat celebra el Dia Internacional dels Arxius amb 3 activitats

L'objectiu és acostar l'Arxiu Municipal a la ciutadania

Sant Cugat del Vallès celebra un any més el Dia Internacional dels Arxius, que es commemora el 9 de juny. Ho fa organitzant tres activitats durant el mes per commemorar aquesta data, amb l'objectiu d'acostar l'Arxiu Municipal a la ciutadania i divulgar la feina que du a terme per preservar documentació històrica.

La primera activitat es farà aquest dissabte, 8 de juny, i porta per nom "L'Ot del paperot i el seu arxiu". El taller vol fer descobrir l'Arxiu amb l'Ot, que ensenyarà els participants com crear-ne un. L'activitat començarà a les 11.30 hores davant de l'Ajuntament, i cal que els inscrits portin documents i records per omplir l'arxiu personal. Per participar-hi, cal recollir l'entrada a partir de les 10.30 hores a la recepció del Museu del Monestir.

La segona activitat prevista és unes portes obertes a l'Arxiu, el dia 15 de juny a les 11 hores. Una visita per conèixer l'Arxiu Municipal. Cal inscripció prèvia a arxiu@santcugat.cat, ja que les places són limitades.

Finalment, el 26 de juny a les 18 hores es farà una Hora del conte: de l'oblit a la memòria. Una activitat que es durà a terme al Vilab-Celler Modernista, amb places limitades, per a la qual també cal inscripció prèvia a arxiu@santcugat.cat.

 
Comentaris

Destaquem