Sant Cugat és l'escenari del nou espot dels XV Premis Gaudí

L'edició d'enguany dels Premis Gaudí se celebrarà el diumenge 22 de gener al MNAC

CULTIVAR és el títol del nou espot dels XV Premis Gaudí i l'escenari ha estat Sant Cugat. Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, l’espot s’ha rodat a Can Bell, finca amb vinyes recuperades i una masia documentada l’any 1158; i a l'entorn del Pi d'en Xandri, dins la zona de Torre Negra.

Aquest any la gala dels Premis Gaudí serà el diumenge 22 de gener de 2023 a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Amb l'espot d'enguany, dirigit per Celia Giraldo, s'ha fet al·lusió a la necessitat de conrear el talent que es troba darrere de cada producció i a la importància de treballar en equip per crear pel·lícules dignes de recordar.

Sant Cugat City of Film

Una vegada més, el municipi es referma en la voluntat de ser una ciutat escenari idònia per acollir rodatges de produccions audiovisuals, donar suport a productores i professionals que escullin Sant Cugat per dur a terme els seus projectes, recolzar al sector audiovisual català i estimular la inversió i el desenvolupament local.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem