Sant Cugat repeteix acollint el Curs Internacional de directors d'Orquestra

Dirigit per Antoni Ros Marbà se celebrarà del 3 al 15 de juliol a l'Escola i al Conservatori Municipals de Música Victòria dels Àngels

Sant Cugat acollirà, per segon any consecutiu, el Curs Internacional de Direcció d'Orquestra Antoni Ros Marbà. L'Escola i al Conservatori Municipals de Música Victòria dels Àngels serà l'escenari d'aquest curs, que se celebrarà del 3 al 15 de juliol.

El curs arribarà a la ciutat fruit de la col·laboració institucional entre l'Ajuntament de Sant Cugat, l'ESMUC, el Conservatori del Liceu, la Fundació Pau Casals, i l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, que han signat un conveni de col·laboració al Palau de la Música Catalana.

Durant la primera setmana els alumnes desenvolupen una intensa activitat d'anàlisis de les obres del repertori proposat pel mestre Ros Marbà. Les classes amb el mestre compten també amb la col·laboració de l'assistent del curs, el professor Santiago Serrate, que s'encarrega de les tasques de suport del treball proposat als alumnes pel mestre Ros Marbà.

Durant la segona setmana tindran lloc les pràctiques amb orquestra, on es treballaran els aspectes tècnics i gestuals, tenint com a orquestra pilot una orquestra professional.

Els alumnes tenen la possibilitat d'assistir a classes addicionals a càrrec dels professors de l'ESMUC i Conservatori del Liceu, per tal de poder fer anàlisi des de diferents perspectives. Per part de la Fundació Pau Casals, el curs compta amb la col·laboració d'un becari, solista de violoncel.

El curs té un cost de 850 euros (375 euros si s'hi va d'oient) i una capacitat màxima de 20 alumnes. De moment ja hi ha 6 inscrits. El període d'inscripcions s'estén fins al 25 de juny.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem