El festival de Dansa Metropolitana arriba a Sant Cugat

La ciutadania podrà gaudir de propostes artístiques a diferents espais de la ciutat

El Teatre-Auditori Sant Cugat, la Residència d’estudiants Unihabit – ETSAV o el parc Ramon Barnils seran alguns dels escenaris on es podrà gaudir de diferents propostes de la sisena edició del festival Dansa Metropolitana  La iniciativa és el projecte referent de dansa a l'estat, amb l'objectiu de democratitzar la dansa, fent-la accessible a tota la ciutadania, i donar suport al teixit local. 

La programació inclou més de 330 activitats a 100 espais diferents dels 12 municipis. Enguany destaca l’increment de propostes de dansa clàssica i neoclàssica, amb la presència de grans ballets d’arreu del món, i el focus en Amèrica Llatina, amb una selecció de peces de creadors i creadores de l’altra banda de l’oceà.

Espectacles al Teatre-Auditori Sant Cugat

Pel que fa a produccions internacionals, el 26 de març al Teatre-Auditori es podrà gaudir de Ballets Jazz de Montréal que presentaran Essence, un programa mixt de tres aclamades coreògrafes per celebrar el 50è aniversari de la companyia.

I amb la intenció de donar veu al talent local i descobrir noves generacions, l'11 de març Sant Cugat també serà escenari de la jove companyia de l'Institut de Teatre, IT Dansa –protagonistes de l’espot del Dansa Metropolitana 2023–, amb un programa de quatre peces: Twenty Eight Thousand WavesLo que no se veThe promKaash. 

També pujaran a l'escenari del Teatre-Auditori Brodas Bros, el 19 de març. De manera gratuïta es podrà veure Tina Martí, Escoles de dansa Sant Cugat i La rebelión de las aburridas a la Residència d'estudiants ETSAV, el 18 de març; La BandaOTEMPODIZ al Parc Ramon Barnils i Plaça de l’U d’octubre, el 18 de març; i Guille Vidal-Ribas + Jose Manuel Álvarez i L'atapeïda a les Pistes de bàsquet del Parc Central i al Parc Ramón Barnils, el 25 de març. Per a més informació sobre els espectacles i les entrades, a la pàgina web de Dansa Metropolitana ho trobareu.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem