Sant Cugat vol recuperar el premi Caparrot de l'Any

El guardó pretén distingir una persona o entitat de la ciuta, que hagi fet una tasca rellevant relacionada amb la cultura

L'entitat dels Caparrots de Sant Cugat vol recuperar el guardó de Caparrot de l'Any el 2017, coincidint amb la celebració de la Festa Major. El Caparrot de l'any pretén distingir una persona o entitat de la ciutat, que ha fet una tasca rellevant a Sant Cugat, relacionada amb la cultura, especialment.

Aquest guardó es va començar a atorgar l’any 2001, per votació popular, a partir de les propostes que es feien des de l'Associació de Veïns del Monestir. Es va mantenir fins a l’any 2009, moment en què va passar a crear-se l’entitat dels Caparrots de Sant Cugat, desvinculada de l’associació. Des d'aleshores s'ha volgut recuperar el premi.

Per tal de dur a terme aquest propòsit, la ciutadania ha de fer arribar les seves votacions, a partir d’unes propostes que decidiran les persones que formen part de l’entitat. Tot i així, la gent pot fer arribar totes les propostes que consideri que poden tenir-hi cabuda.

A partir del dia 5 de setembre es podrà disposar d'urnes i butlletes per tal de poder votar, situades als diferents equipaments municipals: Ajuntament, Casa de Cultura, Casal Torreblanca, Xalet Negre, Biblioteca del Mil·lenari, Biblioteca Marta Pessarrodona de Mira-Sol, Biblioteca Miquel Batllori de Vollpalleres, Casal de Mira-Sol, Casal de Les Planes, Casal de Cultura de Valldoreix, EMD de Valldoreix i Casino de La Floresta. A més, també es podran fer les votacions a través del correu electrònic caparrotsdesantcugat@gmail.com.

Es podrà votar fins a la Festa de la Tardor i, durant el transcurs de la Festa (22 i 23 d’octubre de 2016), s'anunciarà el resultat i el Caparrot de l'any 2017, la presentació oficial del qual es vol fer entre la Diada de Testes, a mitjans de maig, i la Festa Major, al mes de juny.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem