Quatre santcugatencs han estat nominats als premis Latin Grammy

Es tracta del videoclip 'A carta Cabal' del cantautor Guitaricadelafuente

Quatre santcugatencs han estat nominats a la categoria de millor vídeo musical als Latin Grammy Awards, atorgats per l'Acadèmia de la música llatina, que se celebren el proper 18 de novembre a Las Vegas. Es tracta del videoclip A carta Cabal del cantautor Guitaricadelafuente, dirigit pel director sancugatenc Pau Carreté.

Nominats com a caps de departament, estan també les directores d'art Laia Navarro i Maria Carreté. A més, Jan Haase també va participar en el projecte com a electricista.

Són els quatre santcugatencs que al novembre portaran a Las Vegas aquest vídeo musical, que es va rodar íntegrament a Catalunya, a 35mm, produït per la productora catalana Vivir Rodando

El director, Pau Carreté té 24 anys i fa ja un temps que és realitzador freelance. A la passada edició de la setmana de la moda de Paris, una de les desfilades es va obrir amb una feina seva i quan tenia 18 anys ja feia vídeoclips.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem