El santcugatenc Josep Amorós publica el llibre “Menú Degustació”

El llibre va ser premiat amb el Roca Award en la categoria Obra inèdita en català

El col·laborador del TOT Sant Cugat Josep Amorós ha publicat el llibre Menú Degustació, una obra que proposa una mirada literària i íntima sobre la gastronomia. El llibre està estructurat com un menú: els relats s’organitzen en aperitius, entrants, plats principals i postres, oferint una combinació de narrativa i cuina que promet captivar els lectors.

“Hi ha els aperitius i a continuació tres o quatre relats, els entrants i quatre relats més i el mateix amb els plats principals i postres”, explica Amorós, que destaca que cada relat vol transmetre l’emoció i la història que hi ha darrere dels plats i de la cuina quotidiana.

Entre les pàgines d’aquest llibre hi transiten figures icòniques de la cultura pop com Miles Davis, Dennis Hopper, Led Zeppelin, Jane Birkin, Aznavour, Henry Miller o Murakami. Les referències no són només decoratives, sinó ingredients essencials d’una narrativa que juga amb la metaliteratura i batega amb un pols vibrant, atrevit i captivador.

L’obra va ser guardonada recentment amb el Roca Award en la categoria Obra inèdita en català, reconeixement que ara es tradueix en la seva publicació.

Més info: El santcugatenc Josep Amorós, guanyador d'un dels primers Roca Awards

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem