El col·laborador del TOT Sant Cugat Josep Amorós ha publicat el llibre Menú Degustació, una obra que proposa una mirada literària i íntima sobre la gastronomia. El llibre està estructurat com un menú: els relats s’organitzen en aperitius, entrants, plats principals i postres, oferint una combinació de narrativa i cuina que promet captivar els lectors.
“Hi ha els aperitius i a continuació tres o quatre relats, els entrants i quatre relats més i el mateix amb els plats principals i postres”, explica Amorós, que destaca que cada relat vol transmetre l’emoció i la història que hi ha darrere dels plats i de la cuina quotidiana.
Entre les pàgines d’aquest llibre hi transiten figures icòniques de la cultura pop com Miles Davis, Dennis Hopper, Led Zeppelin, Jane Birkin, Aznavour, Henry Miller o Murakami. Les referències no són només decoratives, sinó ingredients essencials d’una narrativa que juga amb la metaliteratura i batega amb un pols vibrant, atrevit i captivador.
L’obra va ser guardonada recentment amb el Roca Award en la categoria Obra inèdita en català, reconeixement que ara es tradueix en la seva publicació.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok