La santcugatenca Mónica Mara llença el seu primer single 'A un ratito de ti'

L'artista emergent es va apropar al món musical quan David Bisbal va apostar per ella a la tercera edició de 'La Voz Kids' i ara es capfica a l'escena amb el seu primer llançament

L'artista santcugatenca, Mónica Mara, debuta en el món de la música amb el seu primer single A un ratito de ti. La cantant entra en l'escena musical amb una cançó que parla de les relacions a distància, del trobar a faltar a algú i deixar-ho tot enrere per anar al seu costat. El missatge que vol reflectir amb el single és el costat positiu de l'enyorança i la il·lusió de retrobar-te amb algú que fa molt de temps que no veus.

A les seves primeres passes a la música, se la coneixia com a Mónica Maranillo, quan el 2017 David Bisbal va apostar per ella al programa de televisió La Voz Kids i quan posteriorment l'almerienc la va convidar a compartir escenari amb ell en alguns dels seus concerts. També va debutar com actriu el 2022, junt amb Sebastián Yatra, a la sèrie de Netflix Érase una vez... Pero ya no i es va obrir camí fins arribar a UPA Next.

Ara, rebatejada com a Mónica Mara, i amb un contracte signat amb la discogràfica Universal, s'apropa al somni que tenia des que era petita de compondre i treure la seva pròpia música, com ha comunicat a les seves xarxes socials.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem