La santcugatenca Sara Martínez, segon Premi Sambori Òmnium

L'alumna de l'Escola Pins del Vallès, ha obtingut el segon premi Sambori, en l'àmbit nacional, de la categoria de cicle superior de primària

La santcugatenca Sara Martínez ha aconseguit el segon premi en el concurs de narrativa Sambori Òmnium, que organitza l'entitat sobiranista. El dijous 10 de juny s’entregarà a l’alumna Sara Martínez Ramos el guardó per haver guanyat el Premi Sambori Òmnium, en la fase nacional, amb la seva narració El viatge de la Joud.

 

Sara Martínez va guanyar el primer premi de cicle superior de primària en els premis entregats al Vallès Occidental. Cada demarcació fa entrega dels seus premiats i tots aquests alumnes passen a la fase final de Catalunya, on Sara Martínez n’ha resultat també guanyadora. Aquest 2021 han participat 143 textos seleccionats per les escoles i hi ha hagut una participació total de 691 alumnes de 35 centres educatius a la demarcació del Vallès Occidental.

Enguany ha sigut el darrer any, després de 15 edicions, que el premi Sambori s’ha desenvolupat com tal com es coneix fins ara. A partir del curs vinent, el premi s’adapta a les noves realitats socials i educatives i es converteix en la Mostra Sambori Òmnium que reconeixerà projectes de culturals de creació col·lectiva.

 
Comentaris

Destaquem