Els santcugatencs Emma Vilarasau i Jordi Bosch triomfen als Premis Butaca

Emma Vilarasau i Jordi Bosch acumulen diversos Premis Butaca del teatre català

Els actors santcugatencs Jordi Bosch i Emma Vilarasau han estat reconegut als Premis Butaca de teatre pel seus papers a l'obra Tots eren fills meus. El muntatge, basat en el clàssic d'Arthur Miller i dirigit per David Selvas, ha estat un dels grans guanyadors de la nit, ja que a banda dels guardons a millor actor i millor actriu, s'ha emportat el premi al millor actor de repartiment per a Quim Àvila i a la millor escenografia per a Alejandro Andújar. El pavelló d’esports de Premià de Mar ha acollit aquest dilluns la gran nit del teatre català amb el lliurament dels Premis Butaca de Teatre de Catalunya, que han arribat a la seva 29 edició. També estava nominat l'actor santcugatenc Carles Martínez.

El director David Selvas ha destacat el pes que ha tingut l'opinió del públic en l'èxit de Tots eren fills meus, que ha estat una producció del Teatre Lliure: "La gent ens veia al sortir i ens deia: 'Ha tornat el Lliure'". Per la seva banda, Emma Vilarasau i Jordi Bosch s'han intercanviat agraïment. "L'Emma no parava d'insistir-me en què havíem de dur el text de l'obra al teatre", ha destacat Bosch: "És molt tossuda, ella tenia molt clar que s'havia de fer".

Per la seva banda, Vilarasau ha destacat el fons del text, dedicat a totes les mares "que es troben en una guerra" i la pateixen: "Les d'ara a Palestina, les d'Ucraïna, i abans les del Líban, Afganistan, Vietnam i tantes altres". Creu de Sant Jordi i Premi Nacional de Cultura, Emma Vilarasau ja havia guanyat el Premi Butaca a millor actriu en diverses ocasions. De fet, l'any passat el va obtenir per la seva interpretació a L'oreneta. Jordi Bosch també acumula diversos Premis Butaca com a millor actor de cinema, teatre i musical.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem