'Scrooge, fem un musical per Nadal' torna a omplir el Teatre-Auditori de màgia

L'adaptació del conte de Charles Dickens porta diverses escoles de Sant Cugat a l'escenari

Un Nadal amb Mr. Scrooge. FOTO: Bernat Millet.

El Teatre-Auditori ha tornat a acollir dimecres 14 de desembre Scrooge, fem un musical per Nadal, una versió musical del Conte de Nadal de Charles Dickens.

És una cantata on enguany han participat el Cor Infantil Sant Cugat, l'Escola Catalunya, l'Escola L'Olivera l'institut Leonardo da Vinci, l'institut J.V. Foix i l'institut Jaume Mimó.

A la història original, Ebenezer Scrooge és un home que ha perdut l'esperit nadalenc i viu sol i esclavitzant el seu treballador. La nit de Nadal rep la visita de tres fantasmes: el fantasma del passat el porta a recordar la seva tendra infància, el fantasma del present l'apropa a casa del seu treballador, on malgrat la pobresa regna l'amor, i el fantasma del futur el porta a veure la seva mort solitària. A través d'aquestes tres reflexions, Scrooge canvia el caràcter i recupera amb l'esperit de Nadal.

L'adaptació santcugatenca és un format musicat on el cor no només canta sinó que participa de manera activa en l'escenificació de les diverses escenes, fent servir capes, mocadors i altres peces de roba. Així, només hi ha un actor, Carlos Vicente, que interpreta el protagonista Mr. Scrooge.

Un Nadal amb Mr. Scrooge. FOTO: Bernat Millet.

Un Nadal amb Mr. Scrooge. FOTO: Bernat Millet

Un Nadal amb Mr. Scrooge. FOTO: Bernat Millet.

Un Nadal amb Mr. Scrooge. FOTO: Bernat Millet

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials TwitterFacebookInstagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #encenelnadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem