Seràs un dels afortunats per descobrir el Monestir com no l'havies vist abans?

A més, es podrà visitar l'Església i recórrer espais desconeguts

Josep Maria Mallol, Maria Carmen Gomez, Carles Baró i Joaquín Giménez, són els guanyadors del sorteig fet entre l'Ajuntament de Sant Cugat i el TOT Sant Cugat per conèixer el Monestir com mai l'havies vist abans a la visita guiada 'Monestir de Sant Cugat, el més poderós del Comtat de Barcelona'. Les entrades són pel dissabtes 4, 11, 18, 25 d'agost a les 19 h. La visita es fa a aquesta hora perquè esdevinguin una visita exclusiva que permeti passejar pràcticament en solitari per l'interior del Claustre i de l'Església. Durant el recorregut es descobreix la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i la simbologia del seu claustre, el més important d'Europa en escultura romànica. 



A més, es podrà visitar l'Església i recórrer espais desconeguts, passejant per sobre dels absis, pujant al campanar i observar la plaça d'Octavià, així com els estrets carrerons del centre i una impressionant panoràmica sobre Montserrat, el Montcau i Collserola.

A la visita es donen a conèixer aspectes desconeguts d'aquesta joia arquitectònica FOTO: Cedida

A banda i si no guanyes el sorteig i vols fer l'itinerari el 'Monestir de Sant Cugat, el més poderós del Comtat de Barcelona', sigui en solitari, amb família o amics, podràs adquirir les entrades al web del VisitSantCugat. La visita té una duració d'1 hora i 30 minuts.

 
Comentaris

Destaquem