Sergi Barnils exposa ‘Verger acolorit’ a Clusone, Itàlia

Una vintena de peces inèdites, entre teles, pintures i tapissos es podran visitar a la Galleria Franca Pezzoli d’aquesta ciutat italiana

Verger acolorit és el nom de la nova exposició de Sergi Barnils, que es podrà veure fins al 31 d’agost a la Galleria Franca Pezolli, a la ciutat de Clusone, prop de Bergamo. Es tracta d’una vintena de peces, entre teles, pintura i tapís, que tenen en comú, segons l’artista, “que parlen de la part vegetal, floral, de la ciutat celeste, la Nova Jerusalem”. La ciutat celeste apareix al llibre de l’Apocalipsi, tot i que en aquest cas diu que només s’ha centrat “en la part enjardinada, com si fos un jardí celestial”.

Aquesta exposició comparteix el mateix concepte que va tenir l’exposició ‘Verger celeste’, que es va poder veure a la Canals-Galeria d’Art el mes de març. Sergi Barnils destaca que van ser dues visites als jardins botànics de Pisa i Palerm les que van estimular la creació d’aquestes obres.

El diumenge 1 d’agost, l’artista va estar present a la inauguració de l’exposició. La Galleria Franca Pezzoli ha fet un vídeo.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem