Serrat i The Hole, a la nova programació del Teatre-Auditori

L'espai santcugatenc es convertirà en una sala de Cabaret al mes d'octubre

Joan Manuel Serrat, The Hole 1, Vanesa Martín, Carlos Latre i Obeses amb la Banda Municipal de Barcelona, són els primers noms confirmats de la temporada setembre-gener al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

La principal novetat d'aquesta nova temporada, serà el fet que del 9 d'octubre al 8 de novembre, la platea del Teatre-Auditori es convertirà en una sala format cabaret, amb 97 taules i una capacitat màxima de 388 espectadors.

Un espai que acollirà una dotzena d'espectacles, dels que aquest dilluns, 4 de maig, se n'han avançat quatre, dels que a partir de dia 14 d'aquest mes de maig se'n podran adquirir les entrades. A més, s'ha anunciat el concert de Joan Manuel Serrat, per al que es podran adquirir les entrades aquest mateix dimarts, 5 de maig, a partir de les 11 hores.

Noves propostes

Joan Manuel Serrat celebra 50 anys als escenaris. FOTO: Cedida

El Teatre-Auditori acollirà la nova temporada set funcions de l'espectacle The Hole 1, que es representaran des del dimecres, 28 d'octubre, fins al diumenge 1 de novembre.

També pujarà a l'escenari santcugatenc el cantautor Joan Manuel Serrat. Serà el divendres 11, i el dissabte 12 de setembre a les 21 hores per presentar el seu darrer disc, Antología desrodenada, un nou àlbum que recopila 50 cançons escollides especialment per celebrar els seus 50 anys de carrera.

Més propostes

Carlos Latre porta 15 anys als escenaris. FOTO: Cedida

Vanesa Martín arribarà amb Crónica de un baile el divendres 23 d'octubre a les 21 hores. La cantant presentarà el seu quart treball al Teatre-Auditori, i les entrades es podran adquirir a partir del 14 de maig.

La quarta proposta és la d'Obeses que actuarà a Sant Cugat al costat de la Banda Municipal de Barcelona. Serà el dissabte, 24 d'octubre a les 21 hores.

I Carlos Latre celebrarà els seus 15 anys als escenaris amb el públic santcugatenc el diumenge 8 de novembre. Serà a les 19 hores amb l'espectacle 15 años no es nada.

Nova temporada

La sala cabaret és una de les noves apostes de la sala. FOTO: C.Caballé

L'avançament de la nova temporada al Teatre-Auditori l'han fet el regidor de Cultura, Xavier Escura, i el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, aquest dilluns, 4 de maig, al Cafè Auditori.

Escura ha apuntat que "el concert de Joan Manuel Serrat és una oportunitat que no podíem deixar escapar, i que sols es podrà veure a Sant Cugat i Manresa a Catalunya". Pel que fa a les entrades per aquests dos concerts que Serrat oferirarà a Sant Cugat, Pep Tugues ha apuntat que "el preu de les entrades anirà per zones". D'aquesta manera, les 9 primeres files valdran 68 euros, mentre que de la fila 10 a la segona de l'amfiteatre valdran 58 euros, i la resta, 48 euros.

Pel que fa a la sala cabaret, Tugues ha explicat que, aprofitant que s'han de retapissar les butaques, "s'ha pensat en aquest nou format per seguir innovant". A més, ha apuntat que hi haurà servei de bar en alguns dels espectacle, mentre que l'amfiteatre quedarà de la mateixa manera que en l'actualitat, sense aquest servei de bar. Igualment, ha explicat que amb aquest format de sala es representaran 19 funcions de 12 espectacles, i que el preu d'aquests dependrà de si s'està a la sala cabaret o a l'amfiteatre.

D'altra banda, Tugues ha anunciat que a mitjans d'aquest mateix mes es donarà a conèixer el cartell de la nova edició del Festival Petits Camaleons, "alguna sorpresa més", i el 7 de juliol es donarà a conèixer tota la programació de la nova temporada.

 
Comentaris

Destaquem