Set pintors de Sant Cugat participen en l'exposició benèfica de Sant Joan de Déu

Sergi Barnils, Carral & Anzano, Quim Solà, M. Dolors Andreu, Miquel Pellicer i Maria Roldán Valiente han donat obres per la mostra

Set artistes santcugatencs participen de la 43a edició d'Art Solidari que es podrà veure a l'Hospital Sant Joan de Déu del 13 de desembre al 8 de gener. Una exposició organitzada per l'Obra Social Sant Joan de Déu i la Fundació Gaspar de Portolà amb l'objectiu de recaptar fons a favor de les persones més desfavorables.

En total, són una cinquantena els artistes que han donat les seves obres a aquesta 43a edició d’Art Solidari. Entre ells, els santcugatencs Sergi Barnils, Martín Carral, Carmen Anzano, Solà Arguimbau, M. Dolors Andreu, Miquel Pellicer i Maria Roldán Valiente. També es podran trobar obres de Perico Pastor, Javier Meján, Javier de Cea, J.M. Mascardó, Ramon Moscardó, Agustí Roca, Rubèn Torras i Pere Vilardebò, entre d'altres.

A més, la Fundació Gaspar de Portolà se suma a la mostra, per segon any consecutiu, amb una cinquantena de quadres de la iniciativa Empresaris amb art, amb la qual diversos empresaris amb inquietuds artístiques donen les seves creacions amb l’objectiu de recaptar fons per a l’entitat.

L'exposició Art Solidari s'inaugurarà dimecres 2 de desembre a l'espai Campos Elíseos a les 19 hores, i es podrà veure a l'Hospital Sant Joan de Déu del 13 de desembre de 2015 al 8 de gener de 2016.

 
Comentaris

Destaquem