Si al darrer any has escrit un llibre, participa en la Taula d'Escriptors del TOT

La Taula d'Escriptors se celebrarà el dissabte, 20 d’abril de les 18 a les 20 hores a la rambla del Celler

Si ets un escriptor o escriptora de Sant Cugat i des del darrer Sant Jordi has publicat un llibre, participa en la Taula d'Escriptors del TOT Sant Cugat, que enguany celebra la seva 11a edició i que patrocina la Fundació Fluidra i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya. La Taula d'Escriptors se celebrarà el dissabte, 20 d’abril de les 18 a les 20 hores a la rambla del Celler i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, la llibreria La Salvatge i les tres editorials santcugatenques Símbol Editors, Editorial Les Hores i Pol·len Editors.

Si la teva obra és un poemari, una novel·la, un assaig o qualsevol altra obra literària, a la taula tindràs l'oportunitat de trobar-te amb els teu públic i signar la teva obra. A la taula també es podran adquirir les publicacions dels escriptors i escriptores i que posarà a venda la llibreria La Salvatge.

Participa a la Taula d'Escriptors

Si ets escriptor o escriptora i vols participar en la 11a edició de la Taula d'Escriptors envia un correu electrònic al mail: recepcio@totmedia.cat indicant el títol del llibre, la data de publicació i una foto de l'autor o autora, fins al pròxim 26 de març.

Amb el suport de:

FUNDACIÓ FLUIDRA

 

Generalitat de Catalunya
 
Comentaris

Destaquem