La Societat Coral La Lira estarà present durant el Sant Pere A Casa

L'entitat oferirà, en línia, l'enregistrament del seu concert del 2016 en format disc, després que la COVID-19 obligués a anul·lar la Festa Major 2020

La Societat Coral La Lira presentarà, el dilluns 29 de juny a partir de les 21:30 hores, el seu Concert de Festa Major de manera virtual. Enguany, i després que l'Ajuntament de Sant Cugat decidís anul·lar la Festa Major 2020, l'entitat ha decidit mostrar pel seu canal de YouTube l'actuació enregistrada del 2016 en format disc.

Així doncs, tot i que els santcugatencs no podran gaudir del ja tradicional concert de La Societat Coral La Lira de manera presencial, un concert que l'entitat ha ofert en els darrers anys acompanyats per la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona el dia de Sant Pere, la coral santcugatenca oferirà, en obert, el disc amb un total de 8 peces.

 
La Societat Coral La Lira oferirà el concert del 2016 per YouTube. FOTO: Cedida

La Societat Coral La Lira oferirà el concert del 2016 per YouTube. FOTO: Cedida

 D'altra banda, mitjançant un comunicat oficial, la Societat Coral La Lira ha explicat que l'enregistrament no es va fer "pensant a fer-ne un disc, i per tant hi té certes mancances: hi sentireu la remor i la vida d'un poble en Festa Major, les campanes del nostre estimat Monestir, però creiem que queda totalment justificat amb el motiu i raó que li dona sentit al disc".

Amb tot, el disc romandrà en actiu al seu canal de YouTube fins al pròxim dissabte 4 de juliol, ja que a partir del divendres 3 es podrà trobar l'enregistrament a les diferents plataformes. Finalment, de cara a les pròximes setmanes, la Societat Coral La Lira posarà a disposició dels santcugatencs el seu nou disc.

 
Comentaris

Destaquem