La Societat Coral La Lira inaugura una exposició de partitures antigues

La mostra 'Temps de caramelles, temps de tradicions' està formada per partitures singulars antigues, dissenyades i dibuixades per artistes catalans de renom

La Societat Coral La Lira de Sant Cugat ha inaugurat una exposició de partitures antigues, dissenyades i dibuixades per artistes catalans de renom com Ricard Opisso i Antoni Utrillo. La mostra, sota el nom Temps de caramelles, temps de tradicions, està formada per 178 partitures i es pot visitar a la seu de l'entitat, a la rambla de Can Mora número 11, fins al 18 d'abril. L'horari de visita és els dimarts i els dimecres de 17 a 20 h.

El president de La Lira, Josep Garrell, ha explicat durant l'acte que la voluntat de l'entitat era posar a la disposició de la ciutadania tota una sèrie de partitures "amb un alt valor artístic i històric". En aquest sentit, Garrell ha agraït els membres de La Lira que han conservat i passat de generació en generació aquests documents. "Això s'ha de transmetre, no té cap valor si es queda dins d'una caixa", ha remarcat el president de l'entitat. 

Part de la mostra FOTO: TOT Sant Cugat

Part de la mostra FOTO: TOT Sant Cugat

La inauguració de l'exposició ha comptat també amb la vicepresidenta de la Federació de Cors de Clavé, Andrea de Escalada, que ha reivindicat la Societat Coral La Lira com "una de les societats que més treballa per mantenir l'esperit claverià" en el seu 142è aniversari. De Escalada ha recordat que la funció dels cors de Clavé és reunir-se per cantar, però també aconseguir "la més gran democratització de la música i de la cultura". La vicepresidenta de la federació també ha mostrat el seu agraïment a La Lira "per haver ajudat a conservar un bocí" del patrimoni cultural de Catalunya. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem