Dolores Mayorga i la llum uneixen 27 artistes i 4 ponents

Marta Pessarrodona i Glòria Rognoni han format part del col·loqui que ha centrat la trobada, amb la llum com a protagonista

L'estudi de Dolores Mayorga ha tornat a obrir les seves portes al públic, aquest dissabte 30 de maig.

Amb la llum com a principal protagonista, 'Creativitat: Llum de tota mena' Mayorga ha reunit en el seu estudi diverses obres de 27 artistes que des del seu àmbit, l'escultura, la fotografia, el ferro, entre altres han treballat la llum.

A banda de l'exposició artística, com totes les trobades de Mayorga, hi ha hagut un col·loqui per tractar el tema. En aquest cas, la xerrada ha comptat amb la participació de la neurobiòloga de l'Hospital del Mar, Mar Diersen, la poeta Marta Pessarrodona, l'empresari d'HP Oliver Mas i la Glòria Rognoni com a innovadora social.

Tots ells, des del seu punt de vista més científic o social han parlat de la llum. Tal com explica Dolores Mayorga, pels col·loquis "tria gent santcugatenca o que té relació amb la ciutat, perquè aquí hi ha molta gent interessant que és anònima i amb aquestes trobades se'ls coneix, que és un dels objectius d'aquestes trobades".

La cita, que és la tercera que fa oberta al públic, ha comptat amb l'assistència d'unes 60 persones. Amb aquesta trobada, Mayorga ja en suma quatre, en les quals ha tractat les joies, l'amor, la poesia.

La cinquena edició, que encara no se sap la data, ja té títol: 'Art, transgressió de tota mena'.

L'exposició s'ha pogut veure aquest dissabte 30 de maig. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem