Steve Van Zandt, guitarrista de The Boss, visitarà els alumnes del Thau Sant Cugat

El referent del rock contemporani és l'impulsor de l'innovador programa educatiu TeachRock

El programa TeachRock de Little Steven arriba a l'escola Thau de Sant Cugat per ensenyar diverses matèries d'una manera pionera amb la música popular com a eina educativa. Little Steven és Steve Van Zandt, guitarrista de la icònica The E Street Band que ha acompanyat Bruce Springsteen en la major part de la seva trajectòria musical. És una figura destacada del rock contemporani i també compta amb una notable carrera com a actor havent participat a sèries com Els Soprano.

Rock and Roll com a eina educativa

La seva personalitat artística la completa amb el ferm compromís amb el futur i les generacions més joves que ha mostrat al llarg de la seva carrera. Màxim exponent d'aquesta faceta humanista és el TeachRock, l'innovador projecte educatiu que va posar en marxa el 2013 a través de la seva fundació Rock and Roll Forever. La iniciativa de Van Zandt crea plans educatius atractius i multiculturals en matèries com història, estudis socials, art, música i, fins i tot, ciències amb la música popular com a eix central. Des dels seus inicis els programes s'ofereixen a centres i professorat de forma gratuïta.

Steve Van Zandt visitarà el Thau Sant Cugat el 19 de juny FOTO: Cedida

Steve Van Zandt visitarà el Thau Sant Cugat el 19 de juny FOTO: Cedida

Al guitarrista de The Boss el va cridar l'atenció el treball de recerca de l'alumnat de 3r i 4t d'ESO del Thau Sant Cugat i ha acceptat la invitació de l'escola que visitarà el pròxim 19 de juny, segons ha informat El Nacional. Farà de mestre al Thau un dia abans dels dos concerts que Springsteen i la E Street Band tenen programats a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. El que va despertar la curiositat del rocker va ser la investigació al voltant del projecte educatiu TeachRock que han estat fent els alumnes del centre al llarg de tot el curs. Per a l'alumnat ha sigut un treball d'investigació molt enriquidor, ja que han pogut conèixer i aprofundir en un projecte molt creatiu on la música és la principal eina pedagògica.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem