El Taller Jeroni de Moragas treu un rap amb Mala Rodríguez

'Diversidad' és el nom del nou tema

El Taller Jeroni de Moragas ha tret el rap Diversidad amb la participació de la cantant Mala Rodríguez. Es tracta del projecte final d'una sèrie de tallers que la rapera ha anat fent als membres del Centre Ocupacional del Taller.

"La Mala Rodríguez coneixia un membre del Taller i va venir a visitar-nos. A partir d'aquí va començar a venir setmanalment algunes temporads i finalment vam pensar en gravar una cançó", explica Albert Rubí, director del centre. Ha estat una col·laboració voluntària, en què la cantant ha portat el seu equip per gravar el rap. "Amb els tallers de música que ella ens feia, treballavem també temes de diversitat i inclusió".

Els protagonistes de la cançó i el videoclip són 11 treballadors del Centre i dos monitors. La lletra parla de la necessitat d'incloure a tots els col·lectius a la societat i l'experiència de rebuig dels autors del rap.

La cantant andalusa viu actualment a La Floresta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem