La Taula d'Escriptors del TOT arriba dissabte per escriure el primer capítol de Sant Jordi

L'11a edició de la iniciativa del TOT Sant Cugat se celebra amb una participació rècord de 57 autors locals confirmats que presentaran les seves obres a la rambla del Celler

L'11a edició de la Taula d'Escriptors del TOT Sant Cugat ja és aquí i ho fa trencant rècords de participació. La iniciativa del mitjà de comunicació, que té per objectiu potenciar la literatura i les obres d'escriptors de Sant Cugat, aplegarà 57 autors locals a la rambla del Celler aquest dissabte, 20 d'abril, de 18 a 20 hores. És una xifra que supera la de l'any passat i la més alta de la història de la Taula d'Escriptors. 

La cita compta amb el suport de la Fundació Fluidra i la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, la llibreria La Salvatge i les editorials santcugatenques Símbol Editors, Editorial Les Hores i Pol·len Edicions. La jornada reunirà escriptors i escriptores amb obres que van des de poemaris, novel·les, assaigs, contes i altres obres literàries. A més, tindran l'oportunitat de presentar els seus textos, trobar-se amb els lectors i signar la seva obra. Com és habitual, els assistents podran adquirir les publicacions que posarà a la venda la llibreria La Salvatge

Una cita "indispensable" abans de Sant Jordi

La directora general del TOT Sant Cugat, Laura Grau, assegura que la Taula d’Escriptors ha esdevingut “una cita indispensable” que promou els autors locals i que serveix de preludi a Sant Jordi. Es tracta d’autors que viuen a Sant Cugat i que han publicat un llibre durant el darrer any, des del Sant Jordi de l’any passat. “A més és una excusa per poder apropar-se i mirar si hi ha algun llibre, sigui per petits o adults, que pot servir de regal per Sant Jordi”, apunta Grau.

Alguns dels autors participants són la periodista Cèlia Cernadas, amb el llibre Fora de focus; Andreu Martín, amb la seva novel·la Allò que només els passa als altres; la influencer Carla Clavera, que ha publicat Com petar-ho a les xarxes; el divulgador Joan Anton Català, que enguany presenta Una atzarosa història de la vida; la veïna del barri de Sant Francesc Mireia Gallego, amb Locusta, Asesina de Roma o Jordi Magrià (Bicman) amb L’home dibuixat, i fins a una seixantena d’autors.

Els autors de la Taula d'Escriptors

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem