contingut promocionat
Amat Cultura L

 

 

La Taula d'Escriptors ja té inscrits més de 40 autors!

La Taula d'Escriptors se celebrarà el dissabte, 15 d’abril de les 18 a les 20 hores a la rambla del Celler

La 10a edició de la Taula d'Escriptors del TOT Sant Cugat, ja té més de 40 autors inscrits. Si ets un escriptor o escriptora de Sant Cugat i des del darrer Sant Jordi has publicat un llibre, encara estàs a temps de formar part de la Taula d'Escriptors. Per fer-ho, has d'enviar un correu electrònic al mail: recepcio@totmedia.cat indicant el títol del llibre, la data de publicació i una foto de l'autor o autora, fins al pròxim diumenge 26 de març.

Tant si la teva obra és un poemari, com una novel·la, un assaig o qualsevol altra obra literària, a la taula tindràs l'oportunitat de trobar-te amb els teus lectors, dedicar-los unes paraules i signar la teva obra. A més, a l'esdeveniment també es podran adquirir les publicacions dels escriptors i escriptores que posaran a la venda la llibreria Alexandria.

La 10a edició de la Taula d'Escriptors del TOT Sant Cugat

La 10a edició de la Taula d'Escriptors del TOT Sant Cugat se celebrarà el pròxim dissabte, 15 d’abril de les 18 a les 20 hores a la rambla del Celler, a més i en motiu del desè aniversari també s'organitzarà una activitat familiar sorpresa, que en breu donarem a conèixer.

 

 
Comentaris

Destaquem