contingut promocionat
Amat Cultura L

 

 

Teodor de Mas presenta a Sant Cugat el seu llibre 'Fer diners'

L'acte gratuït se celebrarà a la sala el Siglo de Mercantic, el dimarts 20 de juny, a les 19h

L’economista santcugatenc Teodor de Mas presentarà el seu llibre "Fer diners", el dimarts 20 de juny,  a les 19h, a la Sala El Siglo del Mercantic. L'acte és obert a tothom i l'entrada és totalment lliure. Cal inscriure's gratuïtament omplint el formulari que s'adjunta més avall, .

La presentació d'aquest llibre està organitzda pel TOT Sant Cugat, patrocinat per Amat Cultura i compta amb la col·laboració de Mercantic, Òmnium Sant Cugat i la llibreria La Salvatge Llibres. A l'acabar l'acte, es podrà adquirir exemplars del llibre i l'autor els signarà personalment.

'Fer diners'

El text vol donar resposta a una problemàtica amb la qual es trobava l'autor: "Als economistes ens passa com als informàtics: tenim infinitat d'amics i coneguts, familiars i companys de feina que ens pregunten què poden fer amb els seus diners i amb els seus estalvis. A casa la nostra filla gran va ser la que, farta de preguntar-me per temes econòmics que no entenia o no tenia clars, em va suggerir que deixés per escrit en forma de llibre les meves respostes als temes de la vida quotidiana".

L'expert en economia apunta que "anant més enllà, aquest llibre cerca la relació evident entre els orígens familiars de cada un de vosaltres i la forma que teniu de guanyar diners i gestionar-los, estalviant i consumint. Aquest llibre, doncs, té un punt de partida clar que no és altre que explicar a la meva filla, fills i descendents, com sobreviure eficaçment a la presa d'infinitat de decisions econòmiques que conformen una vida qualsevol i, al mateix temps, explicar-te a tu, lector o lectora, com ho pots fer per fer-ho millor cada dia". Podeu llegir l'entrevista a VIA Empresa del passat mes de març.


Si no veus correctament el formulari clica aquí

Més informació
 
Comentaris

Destaquem