The Risas: "Volem que sigui el millor concert que hem fet mai"

El grup santcugatenc puja a l'escenari del Teatre-Auditori aquest 20 de gener per tancar la gira del disc 'Cucurelles'

Què li proposen al Teatre-Auditori?

Martí González (M.G.): Serà una cosa molt diferent de tot el que hem fet. Presentem Cucurelles, com a final de gira especial, a casa. Amb moltes sorpreses, i molts col·laboradors diferents.

Quanta gent portaran a l’escenari?

Pol Cortés (P.C.): Nosaltres som onze. La secció de vents s’ampliarà en un més, un quartet de corda, tres coristes i un segon teclista. Serem 20 al grup, més les col·laboracions. Una trentena.

Com sorgeixen les col·laboracions?

P.C.: Sobretot, hem buscat gent a qui els agradi el que fan i, després, el punt d’amistat. Per exemple, Joan Pau Chaves (Els Pets).

M.G.: Evidentment, els primers que vam contactar i van dir que sí van ser la Fundación Toni Manero, que són els que ens han produït el disc, o la Monica Green. Estem encantats.

Com plantegen aquest nou format?

M.G.: Venim de fer festes majors, on som molt nosaltres, i el Teatre-Auditori és completament diferent. És una manera diferent de presentar les cançons. The Risas sempre és festa i ball, i hem de mantenir aquest punt festiu.

Tot un repte!

P.C.: Sí, perquè és música funk, i és difícil de fer a un teatre amb gent asseguda. Els grans ho han fet, però nosaltres no som grans; haurem de treballar més.

Què els suposa en l’àmbit personal?

M.G.: Per a nosaltres dos, que som de Sant Cugat i que hem anat a molts concerts com a públic, és una fita, i amb 25 anys que tenim... Realment serà un punt molt important en el projecte de The Risas, i en el projecte personal de cadascú.

Per què no s’ho poden perdre?

M.G.: La gent que ens coneix no veurà res similar al que hem fet prèviament. I la gent que no ens coneix, podran veure que al poble també es fa música que pot arribar a aquests llocs.

P.C.: De vegades, no cal anar tan lluny a buscar artistes. La gent d’aquí, amb aquest plus d’il·lusió que ens fa tocar a casa, intentarem que sigui el millor concert que hem fet mai.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem