Tomàs Baldi dimiteix i els Gausacs es queden sense caps de colla

Marcel Serra, l'altre cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, ja va dimitir a principis d'any

Situació inusual la que estan vivint els Castellers de Sant Cugat, i és que amb la renúncia de Tomàs Baldi com a cap de colla, els Gausacs es troben sense referent. Tot i que aquesta temporada, els camisa verd Collserola van arrencar amb 2 caps de colla, tant Marcel Serra com Tomàs Baldi han decidit fer un pas al costat.

Baldi explica que la seva voluntat és trobar una reacció dels membres dels Castellers, els quals considera que s'havien acomodat: "Hi ha hagut desavinences internes i he fet aquest pas per fer un sacseig i que hi hagi més gent involucrada en l'organització".

Els Gausacs, així, escolliran el seu nou cap de colla en una assemblea extraordinària, que se celebrarà el diumenge 3 de setembre. "Espero que la colla reaccioni i es presentin noves candidatures. Hem de ser més gent treballant, i jo seguiré implicat, igual que la majoria de gent que forma part de l'equip de tècnica" sentenciava el fins ara cap de colla.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem