Torna el Festival Vincles Sant Cugat

Pavvla, Mishima, Pol Cortés, Anaïs Vila & Gerard de Pablo són les propostes musicals d'enguany

El Celler Modernista de Sant Cugat del Vallès acollirà un any més el Festival Vincles al mes de setembre. Serà els dies 13 i 14 d'aquest mes, a les 21 hores, quan novament es conjugaran música d'autor l'escenari musical català amb artistes emergents de la ciutat per mostrar el seu talent.

 

Divendres, dia 13, la cantant Pavvla presentarà el seu segon disc Secretly hoping you catch me looking (2018) on deixa enrere el posat naïf i nostàlgic i pren una actitud més provocativa i gamberra. La mateixa nit, Pol Cortés, exmembre de The Risas, mostrarà en solitari el seu estil pop - R&B.

 

Ja dissabte, dia 14, serà el torn de Mishima. La mítica banda indie pop barcelonina liderada per David Carabén, presenta Ara i res (2017), el seu darrer treball, assumit com un disc de maduresa. També dissabte es podrà gaudir de la proposta d'Anaïs Vila i Gerard de Pablo, que interpretaran Epíleg, un treball on s'uneixen per versionar temes dels àlbums de cadascú.

Les entrades per assistir als concerts ja es poden adquirir via web al preu de 12 euros per dia. També es podran comprar al Celler Modernista una hora abans de cada concert, al preu de 15 euros.

 
 
Comentaris

Destaquem