Torna Lumínic, el festival de fotografia de Sant Cugat

El festival inundarà les sales d'exposicions, places i jardins, amb un total de 20 mostres fotogràfiques

Sant Cugat torna a acollir el festival de fotografia Lumínic, que celebra la seva segona edició del 26 de març al 10 de maig. En aquesta segona edició de Lumínic, els artistes participants exploraran els conceptes d'universos paral·lels i viatges en el temps. Lumínic ha establert la base argumental del certamen, basant-se en la creació de realitats paral·leles a partir de la fotografia, treballant temes com les diferents capes de la realitat, la concepció de l'espai-temps, la generació de realitats alternatives i la imatge latent, entre d'altres.

 

El novaiorquès Roger Ballen, la basca Bego Antón, els catalans Xavi Bou, Jordi Guillumet, Mònica Roselló, Roger Grasas, Xavier Miserachs o la polonesa Hanna Jarzabek són alguns dels autors més destacats que participen en la nova edició de Lumínic, que vol ser una referència pels amants de la fotografia contemporània, així com un espai de coneixement i divulgació fotogràfica. Cal destacar que es faran un total de 20 mostres fotogràfiques, repartides per sales d'exposicions, places i jardins.

 

A més de les exposicions, Lumínic organitza diverses xerrades, tallers, taules rodones, visites guiades i moltes més activitats per fer d'aquesta cita un punt de referència dels amants de la fotografia artística d'àmbit internacional. El festival està organitzat per l'Associació LUMÍNIC, formada pels fotògrafs i gestors culturals santcugatencs Amanda Bernal, Marc Vidal i Bernat Millet, fotògraf del TOT Sant Cugat, conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Fotografia de Roger Ballen, un dels autors participants en la segona edició de Lumínic.

Fotografia de Roger Ballen, un dels autors participants en la segona edició de Lumínic.

 

 
Comentaris

Destaquem