Torna 'Patas arriba', un espectacle únic a La Floresta

Una proposta irreverent que conjuga l'humor, la complicitat amb el públic i la profunditat a través d'un circuit emocional

L'espectacle musical "Patas arriba, guerrilla poético visual" torna el dissabte 11 de febrer a l'entorn de La Floresta, a les 12:30 h a Can Miralles, Camí de la Serreta 147. Els espectadors podran gaudir d'onze poemes que narraran en una hora, intercalats per un monòleg i acompanyats per un piano

La crítica i la reflexió seran el fil conductor d'aquest espectacle a càrrec de la poeta Gemma Almagro i la pianista Izaskun Barbarie. Les mateixes artistes ho defineixen com a una guerrilla poètica-musical, i destaca per la seva força i la seva capacitat per a atrapar al públic a través de l'humor i la profunditat. Es tractaran temes com el feminisme, la diversitat de gènere, l'erotisme, la inclusió, l'amor o la injustícia social. 

Les entrades tenen un preu de 12 € i ja estan disponibles. "No és teatre, no és un concert, no és un recital, no és un monòleg: és la perfecta combinació i la suma de tot això. Humor i profunditat perfectament fusionats".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem