Torna a Sant Cugat una nova edició de 'Per Nadal, fem el poema'

La iniciativa, a proposta de l'Associació Amants del Teatre, oferirà un espectacle poètic-musical basat en el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra

Un any més l'Associació d'Amants del Teatre oferirà Per Nadal, fem el poema, un espectacle poètic musical que tindrà lloc a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, el dissabte 16 de desembre a les 20 h. Basat en el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, les entrades per aquest espectacle ja es troben a la venda.

'Per Nadal, fem el poema' es va celebrar a Sant Cugat per primera vegada el 2015, tot i que des del 2008 s'ha representat el poema de manera parcial i sota altres noms. Així doncs, amb la dramatúrgia i direcció de Teresa Canas i la composició i direcció musical de David Bozzo, l'edició d'enguany comptarà amb sis rapsodes, una soprano, el quartet de corda de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i una pianista.

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials TwitterFacebookInstagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #encenelnadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem