contingut promocionat
Amat Cultura

 

La Taula d’Escriptors del TOT Sant Cugat torna amb una seixantena d'autors locals

Ja han confirmat l'assistència d'una seixantena d'escriptors i escriptores locals

Més de 60 escriptors santcugatencs tenen una cita amb els seus lectors en la 8a Taula d’Escriptors de Sant Cugat, organitzada pel TOT. Serà el pròxim dissabte 17 d’abril, a la rambla del Celler, a partir de les 17.30 hores, on una seixantena d’escriptors podran signar els seus llibres. A part, es regalaran punts de llibre dels 35 anys del TOT. 

La Taula d’Escriptors està patrocinada per Amat Cultura i compta amb el suport de l’Ajuntament, Òmnium i la Llibreria Alexandria i està emmarcada dins dels actes de Sant Jordi. La Taula comptarà amb totes les mesures de seguretat i d’higiène degut a la situació de la pandèmia. De fet, el 2020 la Taula no es va poder celebrar per aquest motiu, i enguany es farà seguint escrupulosament totes les mesures establertes.

Autors protagonistes

Està previst que una 60a d'escriptors locals signin els seus llibres, tant els publicats el 2020 com el 2021. Alguns dels que han confirmat la seva presència són: Empar Moliner, Marta Pessarrodona, Jordi Puigneró, Joan Ramon Armadàs, Joan B. Culla, Rogeli Pedró o Josep Maria Figueres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem