Tornen els dijous de Jazz a la sala El Siglo

La programació d'enguany inclou 5 concerts entre els mesos de juny i juliol

Un any més, tornen els dijous de Jazz a la sala 1 d'El Siglo, al recinte del Mercantic. Al llarg dels mesos de juny i juliol es duran a terme 5 concerts, un cada 15 dies, amb diversos artistes de jazz del panorama musical. Els santcugatencs i santcugatenques podran gaudir d'un pica-pica durant les actuacions. Aquesta és una de les novetats que incorpora el cicle respecte l'any anterior.

La programació es va posar en marxa el passat 24 de maig amb el quartet del trompetista americà Mattew Simon, juntament amb l'Oriol Gonzalez, a la bateria; el Xavi Algans, al piano i en Rai Ferrer, al baix. El pròxim concert tindrà lloc el pròxim dijous 7 de juny amb Organ's Mo, una formació clàssica de jazz, groove, i algun toc de funk. El trio l'integren l'Abel Boquera a l'orgue, el Casper St. Charles a la bateria i el Guim Garcia-Balasch al saxo. Les portes sobriran a les 20.30 hores.

Carles Escudé, membre del Club de Jazz Sant Cugat, explica que també s'han inclòs canvis entorn a la programació dels grups. Enguany, "hi haurà més grups de cert prestigi", afirma Escudé. Per tant, s'oferiran actuacions variades de qualitat que seran accessibles per a tot el públic i en especial, al públic jazzístic. 

Els concerts tindran lloc a les 21 hores i les entrades es podran adquirir al mateix recinte del Mercantic pel preu de 10 euros. 

 
Comentaris

Destaquem