Tornen la Fira de Nadal i la de Reis en format quasi prepandèmic

Els comerços locals esperen la celebració d'aquest Nadal, amb un format semblant al tradicional

La Fira de Nadal i la Fira de Reis recuperen el nombre de parades de les edicions prepandèmia. La celebració d'aquesta festa recupera la gran majoria de les seves activitats.

Esther Madrona, tinenta d’alcaldia de Cultura, ha expressat la seva alegria: “tenim ganes de tornar a veure la plaça d’Octavià plena de gent i engalanada de Nadal. Aquesta festa serà, de ben segur, un moment de retrobada especial per donar l'inici a un Nadal que esperem gaudir plenament i de forma festiva”.

Un dels col·lectius que més esperen l’encesa de llums del 26 de novembre és el comerç local. Una de les activitats que més els connecta amb la gent són les fires: 

  • La Fira de Nadal: 12 casetes i 14 carpes d’Artesans de Sant Cugat:
    • Del 26 de novembre al 24 de desembre, a la plaça d’Octavià, de 10 a 20 h.
    • Els dijous al matí estarà tancat per coincidència amb el mercadet setmanal.
  • Fira de Reis: 70 casetes 
    • Del 2 al 5 de gener, a la rambla del Celler, de 10 a 20 h.

La fira de Nadal comptarà també amb les actuacions musicals de La Pua.

S’aplicaran les mesures de prevenció de la Covid-19 vigents en cada moment en funció de l’evolució dels indicadors. Es senyalitzarà tot el recinte amb les recomanacions de fer sevir la mascareta, mantenir la distància de seguretat, evitar aglomeracions i fer servir el gel hidroalcohòlic.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem