Tot a punt per la 3a edició del Sant Cugat Fantàstic

El festival, que enguany se celebrarà entre el 15 i el 18 de juny, oferirà tot tipus de projeccions cinematogràfiques i activitats complementàries

La tercera edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat donarà el tret de sortida el pròxim 15 de juny. Des de llavors, i durant 4 dies hi haurà tot tipus de projeccions cinematogràfiques i activitats complementàries per a petits i grans. 

El festival, que se celebrarà als voltants de Cinesa i el Teatre-Auditori, començarà amb l'emissió de la première mundial de Verano rojo, l'òpera prima del director mallorquí Carles Jofre i amb el curtmetratge Hoy me ha pasado algo muy bestia, d'Iván Mulero. A partir d'aquí i fins diumenge 18, s'emetran diversos films i curtmetratges amb el cinema fantàstic i de terror com a protagonistes. 

A banda de les sessions cinematogràfiques, el tercer Sant Cugat Fantàstic també oferirà un ampli ventall d'activitats. Des de tallers infantils que hi haurà divendres a les 17.00 h de la tarda; les tapes i microteatre a la fresca, divendres a les 22.00 h; el taller de maquillatge zombie dissabte a les 18.00 h o la ja tradicional cercavila zombie, que tindrà lloc dissabte a les 22.00 h. 

Podeu consultar tota la programació aquí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem