Tres santcugatencs s'uneixen per realitzar un conte infantil

'El Regal de l'Avi' està escrit per Ana Zamora, mestra del Pureza de Maria, i il·lustrat per Clàudia Santamaria i Uri Menta, membres de Rabbit's Hollow

Tres emprenedors santcugatencs s'han fusionat per realitzar El Regal de l'Avi, un conte infantil. El llibre està escrit per Ana Zamora, mestra del Pureza de Maria, i il·lustrat per Rabbit’s Hollow, una empresa formada per Clàudia Santamaria, exalumna de la mateixa escola, i Uri Menta, que hi han treballat per posar color i imatge aquesta història. 

Aquest conte és el diàleg entre un avi i una néta un viatge d’aprenentatge, d’amor, de paciència, de tendresa, d’acompanyament, i de saber que els bons aprenentatges es transmeten de generació en generació.

Sinopsis:

Què és la paciència, sinó una actitud davant d’un contratemps que et fa assimilar millor l’espera? Això és el que l’avi d’aquesta història, li vol transmetre a la seva néta. Només amb la seva actitud aconseguirà fer d’una cosa petita una cosa molt gran. Ha de tenir paciència, ha de tenir ganes, ha de tenir curiositat i ha de voler fer-ho.

La presentació del conte tindrà lloc el 24 de febrer a l'escola Pureza de Maria de Sant Cugat i el conte es podrà comprar a diferents llibreries de la ciutat. 

 
Comentaris

Destaquem