Tres santcugatenques nominades als Premis Butaca

Emma Vilarasau, Mercè Arànega i Virgínia Martínez opten al reconeixement en la vintena edició dels premis de teatre popular

Tres actrius teatrals santcugatenques opten aquest any als Premis Butaca. Des d'aquesta setmana ja està oberta la votació popular per escollir els guardonats d'aquesta edició, la vintena, dels premis de teatre populars. En total, hi ha 30 produccions nominades i 80 professionals nominats, distribuïts en 19 categories.

Emma Vilarasau, que l'any passat ja fou distingida amb el Premi Butaca a la millor actriu pel seu paper en l'obra Barcelona, en aquesta edició dels premis està nominada també com a millor actriu pel muntatge Els dies feliços.

Per la seva banda, Mercè Arànega està nominada com a millor actriu de repartiment per l'obra Doña Rosita la Soltera... Un muntatge que també opta als premis a millor escenografia, il·luminació, vestuari, caracterització i composició musical.

Virgínia Martínez, per la seva banda, està nominada com a millor actriu de musical pel muntatge Germans de Sang. El musical també opta als premis al millor musical, i millor actor de musical (Benjamí Conesa).

D'altra banda, el santcugatenc Ramon Madaula forma part del repartiment de l'obra Un aire de família, muntatge que lidera el rànquing dels espectacles amb més nominacions, optant a set Premis Butaca.

La gala de lliurament dels Premis se celebrarà el 24 de novembre al Teatre Principal. Des d'aquest dilluns, 13 d'octubre, es pot participar de la votació popular.

Els Premis Butaca
Els Premis Butaca es poden considerar actualment els guardons de referència del món del teatre a Catalunya. Els Butaca van néixer l’any 1995 amb l’objectiu de crear uns premis escollits exclusivament pels espectadors. Els Butaca també volen ser un esdeveniment de promoció i difusió del fet teatral que pren forma donant veu a l’espectador, però sobretot legitimant la seva opinió.

 
Comentaris

Destaquem