Tret de sortida a la temporada castellera amb la Diada de Sant Medir

Els Gausacs de Sant Cugat estaran acompanyats pels Castellers de la vila de Gràcia i els Castellers de Sants

Coincidint amb Sant Medir, arrenca la temporada castellera a Sant Cugat. El diumenge, 5 de març, els Castellers de Sant Cugat tornaran a plaça acompanyats pels Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Sants. Aquest cop, l'actuació de la Diada de Sant Medir serà a la plaça de Can Quitèria, a les 12 hores.

A més, la jornada s'acompanyarà de diferents activitats entorn del fet casteller. A primera hora, a les 9.30 hores, hi haurà un esmorzar de forquilla i ganivet. A les 11.30 hores estan convocades les colles al local social, i a les 12 hores començarà l'actuació.

Després de l'actuació hi haurà un pica-pica a càrrec de la Federació de Colles de Sant Medir, i a les 14 hores, un dinar popular. A la tarda, les protagonistes seran dues xerrades.

La primera, a les 15 hores, "Per què soques a l'antiga?", a càrrec de Pere Camprovin (Sants). Més tard, a les 16.15 hores, "Trencant el sostre Casteller de Barcelona des dels Barris", a càrrec de Pere Camprovin (Sants), i Raimon Garriga (Gràcia).

Abans d'aquesta actuació, els Gausacs participaran divendres, dia 3, de l'Aplec de Sant Medir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem