Un film alemany tanca el Cicle de Cinema d'Autor

'Die abhandene Welt' ('El món abandonat'), dirigit per Margarethe von Trotta, es projecta aquest dijous als cinemes Cinesa

L'última entrega del Cicle de Cinema d'Autor presenta aquesta setmana la pel·lícula alemanya 'Die abhandene Welt' (2015), dirigida per Margarethe von Trotta i protagonitzada per Barbara Sukowa i Katja Riemann, a Sant Cugat.

La pel·lícula, de 101 minuts de durada, es projecta aquest dijous, 21 de juliol, a les 17, 19.30 i 22 hores. Com sempre, en versió original i subtitulada, a Cinesa Sant Cugat.

Margarhete von Trotta va realitzar aquest drama des d'un punt de vista particular i excepcional, ja que ella mateixa és va trobar en una situació semblant.

Sinopsi

Una cantant de jazz rep una trucada del seu pare que vol mostrar-li una fotografia d’una famosa cantant d’òpera que és clavada a la seva mare que va morir recentment. La investigació que duu a terme la protagonsita per conéixer més sobre la vida d'aquesta cantant canvia per complet la vida de tots els personatges.

El Cicle

Cinema d'Autor és un cicle de cinema en versió original i subtitulat, organitzat per Cinesa Sant Cugat i el Teatre-Auditori, i que es projecta els dijous a les 17, les 19.30 i les 22 hores.

El preu de les entrades per assistir a les projeccions de les pel·lícules és de 4 euros per sessió tant a taquilla com per Internet. Per als menors de 25 anys el preu és de 3 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem