Un llibre solidari homenatja la Torre Negra

La publicació, obra de Carles Castell, descriu amb ulls de naturalista i amb sensibilitat de pintor els paisatges d'aquest indret de Sant Cugat

Els camps de la Torre Negra és la nova publicació que reivindica el valor de l’entorn agrícola i natural d’un dels espais més emblemàtics de Sant Cugat i del Parc Natural de Collserola. Un llibre de Carles Castell que homenatja els paisatges de la Torre Negra, i que té caràcter solidari, ja que està a la venda per 5 euros, dels quals un es destina a l’Associació Punt de Referència, entitat que ofereix acompanyament i suport a joves extutelats.

El llibre ha sortit a la venda aquest mes de desembre, i amb el títol Els camps de la Torre Negra, Un any d’imatges i sensacions, l’autor descriu amb ulls de naturalista i amb sensibilitat de pintor, els canvis estacionals de paisatges tan coneguts com el Pi d’en Xandri o la mateixa Torre Negra.

Aquest és el quart llibre de l'autor resident a Sant Cugat on uneix la passió per escriure amb la seva vocació pel medi ambient i que ha esdevingut la seva professió. Dotze fotografies, una per cada mes, realitzades pel mateix autor, acompanyen els textos per oferir un complet viatge al llarg de tot un cicle anual en els camps i boscos de la Torre Negra.

L’obra es pot adquirir a la Llibreria Paideia, al Pati de Llibres i al Parc de Collserola.

 
Comentaris

Destaquem