Una jove dissenyadora santcugatenca guanya el segon premi de la China Fashion Week

Laura Núñez ha sigut guardonada, entre més de 1.000 candidatures, amb la seva primera col·lecció "Conversations"

La jove dissenyadora santcugatenca Laura Núñez ha guanyat el segon premi de la final dels Hempel Awards 2018 de la China Fashion Week, amb la seva primera col·lecció “Conversations”. El certamen internacional de moda, en el qual es van presentar més de 1.000 candidatures, va tenir lloc el passat 25 de març a Pequín. 

Enguany, ha tingut lloc la 26a edició d'aquests premis, en què competeixen les millors escoles de moda del món. Laura Núñez ha afirmat que "és una experiència molt important per als joves dissenyadors". 

Durant la final, tres models van desfilar amb les peces de la jove creadora santcugatenca. Totes les models van portar un barret modelat de feltre i una granota blanca de cos sencer. L'objectiu que volia aconseguir amb la col·lecció era mostrar que "no importa, la raça, el gènere o la nostra història, tots som art i tots creem una reacció en el públic que ens observa, és a dir, creem converses". 

La col·lecció "Conversations" està basada en "la conversa metafòrica entre passat i present; art i moda; i material i tècnica". Laura Núñez va aplicar un seguit de tècniques artesanals amb "la intenció d'utilitzar el cos com a llenç o suport artístic per provar d'establir nous llenguatges postmoderns a la moda".

Col·lecció "Conversations" de Laura Núñez FOTO: Cedida

Laura Núñez, guanya el Silver Award a la final dels Hempel Awards 2018, que es van celebrar a Pequín FOTO: China Fashion Week
 
Comentaris

Destaquem