Una nova carta amb propostes sorgides des del patrimoni gastronòmic

El restaurant Barra de Pintxos Gourmet Sant Cugat enceta una nova trajectòria amb plats que combina productes del mar, la muntanya i l'hort

Amb l'objectiu d'oferir una completa oferta gastronòmica en la qual les receptes saludables i relaxades, siguin el teló de fons, el restaurant la Barra de Pintxos Gourmet Sant Cugat enceta nova carta a partir del pròxim dijous, 8 de juny, a les 19.00 hores. 



Amanides fresques i amb productes de proximitat, tapes i entrants, suggeriments del xef, arrossos dibuixen una cuina basada en el patrimoni cultural i gastronòmic i en el que es combinen productes del mar, la muntanya i l'hort. La nova carta inclou els 'Plats de campionat' entre els quals destaca l'Arròs cremós de ceba amb escamarlans i reducció de marisc, els Bolets, xipirons, botifarra negra i ou a baixa temperatura i el Tàrtar de filet de vedella, entre d'altres.



Una desena de postres amb propostes atrevides, innovadores i en les que la xocolata té un paper destacat, tanquen la nova carta que proposa aquest restaurant de la rambla del Celler.

Plats saludables i relaxats FOTO: CedidaUna de les postres de la Barra de Pintxos Gourmet Sant Cugat FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem