Unanimitat per fer una festa major més participativa a Valldoreix

Es crearà una comissió de Festa Major i un procés participatiu per a la Nit Jove

L'EMD de Valldoreix va aprovar per unanimitat treballar per fer una festa major més participativa. Va ser una moció proposada per ERC-MES a la Junta de Veïns de dijous 17 de febrer.

La proposta va ser modificada per la CUP-PC, que va demanar afegir un punt a la moció que reivindiqués que el partit "feia temps que demanava més participació". De fet, el grup municipal no es va presentar al pregó de la festa de 2021 per desacord amb l'organització que havia fet el govern.

La ja tradicional Nit Jove, explica ERC-MES, "és un dels actes més icònics de la festa on hi participa gran part del jovent de Valldoreix i de l’entorn". El partit demana motivar als joves per aconseguir una "ciutadania arrelada i compromesa".

Es vol obrir la comissió de Festa Major a totes les entitats i a la ciutadania no associada que pugui estar interessada a participar en la confecció de la Festa Major de Valldoreix d’enguany. També es realitzarà un procés participatiu jove per decidir el contingut de la Nit Jove.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem